Min erfarenhet och utbildningar

Jag har jobbat med min hälsa i nästan hela mitt vuxna liv och har ett brinnande intresse för att hitta de sakerna i livet som gör skillnad. 

Jag har kommit tillrätta med värk i kroppen och hade inte varit där jag är i dag om jag inte hade varit så intresserad och nyfiken på vad kosten och stresshantering kan hjälpa en med

Jag har i många år levt med smärta, psoriasis & IBS. Jag fick diagnosen fibromyalgi för över 20 år sedan och har haft mycket värk i leder och muskler sen jag var liten. 


Jag började själv intressera mig för vad kosten kunde göra för att minska mina problem och jag började först med GI metoden som gick ut på att äta en kost med lågt glykemiskt index. Det hjälpte en del och jag fortsatte att utforska. 

Började med LCHF 2009 och fick ytterligare förbättringar särskilt magen blev väldigt bra. 

Körde LCHF rätt länge men fick 2020 väldiga problem med fötter & muskelfästen, blev även sjukskriven för utmattning 2021 och fick diagnosen psoriasisartrit och fick börja med cellgift i lågdos. 

Mådde inte alls bra av den medicinen och det kändes inte bra att äta medicin överhuvudtaget, det gick emot allt jag ville och stod för. 

Hade provat Paleo/AIP tidigare men bara under någon period. Tänkte att det är värt att prova AIP igen, ordentligt denna gång så jag körde gång och fick ännu fler bra resultat.

 

Eftersom jag är så intresserad av kost och hälsa utbildade jag mig till hälsocoach och sen stresscoach. 

En stor del som jag har förbisett är hur mycket stressen påverkar både kropp & knopp. Magen och tarmbakterierna mår inte heller bra av stress så man vinner mycket på att ta hand om den. 


Ofta fokuserar vi för mycket på vikten och kosten men minst lika viktigt är stresshantering och bli medveten om vad som stressar dig och vad du kan göra åt det.


När man får helheten så är det mycket enklare att må bra!

victoria_2

Kontakta mig gärna om du har några frågor eller vill dela med dig av något

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Förnamn