Hälsocoach

Vill du ha stöttning och hjälp att 

må ditt bästa? 

Läs mer om hur nedan

Hälsocoaching – vad jag kan hjälpa dig med

Jag som hälsocoach kan hjälpa dig att få mer balans i ditt liv

Både när det gäller kost, rörelse, stress och andning så behöver vi ha balans. Det är lätt att det tippar över åt något håll och i dag med mycket intryck utifrån är det väldigt lätt att hamna i det sympatiska nervsystemet som gör att vi går på högre varv än vad som är nödvändigt. 

Vi behöver börja se att allt hänger i hop, vi kan inte bara dra i en ända och tro att allt ska lösa sig, vi måsta samla i hop alla ändar och binda samman dem till en helhet.

Fokus på att allt hänger ihop

  • Hormoner & stress
  • Signalsubstanser & energi
  • Trygghet & sömn
  • Tarm & hjärna

Allt hänger i hop så både coachning/rådgivning vid hälsa, livsstil, stress, kost och hormoner är tätt sammankopplade så egentligen kan jag kalla det för hälsocoachning rakt igenom. 

Hälsocoachning är ganska brett men jag kan se vad vi behöver fokusera på och då ta in andra delar som stress, kost & hormoner för att du ska hitta rätt.

Det är individuellt vad som behöver göras så ett första samtal är det viktigaste för att se hur vi bäst fortsätter för att du ska få må bra. Men vill du ha specifik rådgivning så kan jag erbjuda det med. Läs mer under mina tjänster

Kosten är grunden och förutsättningen för att må ditt allra bästa, men sällan lösningen. Tarm, lever, dina hormoner, lymfsystemet och nervsystemet måste fungera tillsammans med kanske det viktigaste:

 Livet & andningen!

Låter det intressant?

Kontakta mig för mer information eller bokning

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Förnamn

Ladda ner min gratis freebie